La teva salut.

Benvingut a una nova manera d’entendre i relacionar-te amb el teu cos i la teva salut. La majoria de la gent us dirà que heu de perdre pes per estar saludables. Des del meu punt de vista us vull transmetre que en realitat primer has d’estar saludable per ser feliç, per pensar de manera adequada (prou boires mentals), per tenir bon humor, per no tenir dolor, i fins i tot per aprimar-te.

Avui, amb la primera entrada del blog, us vull fer entendre que heu de tornar a posar-vos en contacte amb lo increïble que és el vostre cos. Si sabéssiu com funciona realment, us deixaria boca vadats i voldríeu tenir una cura increïble per tal de que totes les funcions que porta a terme es facin realitat sense problema.

He creat aquest espai amb la intenció d’orientar-vos a fer canvis reals i sostinguts a la vostra vida que us aportaràn l’energia que havieu perdut, un estat d’ànim estable i la pau mental que fa que cada dia sigui un miracle.

Ens centrarem…

  • En Menjar més aliments reals. Recordeu que quan es tracta d’aliments, la natura ho fa molt bé i és possible que la intervenció humana sigui la culpable de la nostra malaltia.
  • En la teva salut, en lloc del teu pes. Per exemple, tindrem en compte la vostra energia. Com et sents cada dia quan et lleves? Com et sents a mitja tarda? Actiu/va o esgotat/da?
  • En d’altres factors que juguen un paper vital en la nostra salut com: l’estrès, la gestió de les emocions, el descans, el moviment, l’amor,….
  • Recordant que les decisions que prengueu avui determinaran l’aspecte del vostre futur: actueu avui com si estiguessiu en un futur ple d’energia, vitalitat i amor. Pensa que allò que penses i sents és amb allò que es focalitza tota la teva vida.

Des del fons del meu cor,

MARIONA.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s